Auteur Topic: Club-leven  (gelezen 1162 keer)

Offline Guy Van Meroye

  • Administrator
  • Forumlid
  • Berichten: 77
  • Voornaam: onbekend
Club-leven
« Gepost op: 18 november 2004, 10:50:24 am »
Beste MSM-forumlezers,
Het maandelijks gaan van MSM heeft blijkbaar toch enige deining veroorzaakt in modelspoorland. Het zal inderdaad geen gemakkelijke opgave zijn om het blad iedere maand voor eenieder zo interessant mogelijk te houden. Er is nu wel meer ruimte voor andere schalen, voor andere spoorbreedtes (allerlei soorten smalspoor), en waarom ook niet eens over de grenzen heen kijken? Uitstekende modelbouw, ongeacht welk prototype wordt nagebouwd, moet m.i. aan bod kunnen komen.
Wat al eens vergeten wordt is dat MSM voor een flink deel zou moeten samengesteld worden door wat jullie gebouwd hebben, of aan het bouwen zijn.  Meer inzendingen van lezers zijn dus meer dan welkom. zeker van uit het Franstalig landsgedeelte. En ben je niet zo'n schrijver, of goede fotograaf, geen nood, na een seintje naar de redactie kan een afspraak geregeld worden voor het maken van een reportage van jouw bouwsels. Iedereen kan aan bod komen, zolang het maar kwalitatief goed is.
Maar dit alles slechts ter inleiding om te zeggen dat er in de maandelijkse MSM gedacht wordt aan een nieuwe rubriek "Club-leven".
Bedoeling is de modelspoorclubs een forum te bieden in het blad om bijzondere evenementen, wijzigingen van lokalen, uitstappen, en dies meer kenbaar te maken, maar dan in uitgebreidere vorm. Veel activiteiten worden nu wel ergens vermeld in de agenda, maar gaan daar soms verloren tussen de hoop.  De clubverantwoordelijken worden bij deze dus uitgenodigd om voortaan de redactie nog eens een extra mailtje toe te zenden als er iets te melden valt.
Ik kijk alvast uit naar het nieuwe nummer..
groetjes,
Guy
 

Offline tonycabus

  • Forumlid
  • Berichten: 2.993
  • Voornaam: Tony
Club-leven
« Reactie #1 Gepost op: 18 november 2004, 12:50:31 pm »
Wel, Guy, onze gedachten kruisten mekaar!

Stel je voor dat ik de nieuwe topics aan het doorlezen was en net een nieuwe rubriek "Agenda" hier op het forum wilde zetten.
Kwestie van een extra spreekbuisje aan te leggen.

1)Wat je nooit eens probeert zal je zeker nooit kunnen!
2) Alle mislukkingen zijn er gekomen door ??n keer te weinig te proberen.
Tony, De Bompa van 't forum, A.E.L.M.E. (Arm en lelijk maar eerlijk)
...Model Railroading is MAGIC ;-)