Auteur Topic: melders voor schaduwstation  (gelezen 5348 keer)

Offline ysbeer

  • Forumlid
  • Berichten: 5.057
  • Voornaam: wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #15 Gepost op: 15 september 2009, 19:06:41 pm »
Ja marc je hebt helemaal gelijk,er zitten relais in
Sorry verkeert gekeken.
wim
IMGhttp://i29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/kleinlokje.jpg/IMG
NU NIEUWE FOTOS OP http://s29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/
Kijk ook eens naar de baan van mijn zoon: http://www.mijn-rhb.com/Sertig/sertig_nl_foto.htm

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #16 Gepost op: 15 september 2009, 21:30:07 pm »
beste

ben ik dan niet beter af met een viessmann systeem die ik gewoon kan doorlinken,
Naar mijn twin-center viessmann nr5233 die gaat op de twin-center
van fleischmann is misschien intressanter voor mij voor al aan te koppelen.
Misschien wat duurder maar ja misschien wel beter voor te doen denk ik.

mvg
didier

Offline ysbeer

  • Forumlid
  • Berichten: 5.057
  • Voornaam: wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #17 Gepost op: 15 september 2009, 22:30:04 pm »
citaat:
Geplaatst door didier1990

beste

ben ik dan niet beter af met een viessmann systeem die ik gewoon kan doorlinken,
Naar mijn twin-center viessmann nr5233 die gaat op de twin-center
van fleischmann is misschien intressanter voor mij voor al aan te koppelen.
Misschien wat duurder maar ja misschien wel beter voor te doen denk ik.

mvg



Herhaling bericht a.u.b
wim
IMGhttp://i29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/kleinlokje.jpg/IMG
NU NIEUWE FOTOS OP http://s29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/
Kijk ook eens naar de baan van mijn zoon: http://www.mijn-rhb.com/Sertig/sertig_nl_foto.htm

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #18 Gepost op: 15 september 2009, 22:36:36 pm »
beste

bedoel dus viessman terugmelder kopen en die aankoppelen inplaats van
dit zelf ineen te steken omdat die ook op de twin-ceter van fleischmann gaat

mvg
didier

Offline T03

  • Forumlid
  • Berichten: 845
  • Voornaam: Marc
melders voor schaduwstation
« Reactie #19 Gepost op: 16 september 2009, 00:00:50 am »
Wim, no worries, verkeerd kijken doe ik ook al is vaker[:)]


Didier, als je het zelf kan maken, zeker doen, het kan alleen maar verrijkend zijn. Ofwel kies je de gemakkelijke, duurdere, kant en klare oplossing. Dat is jouw keuze.

SpGr[;)]
Marc
"I have a train riding in my brain"

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #20 Gepost op: 16 september 2009, 12:03:28 pm »
En Ddidier heb je dan al een Twin-Center, of moet je die nog kopen?

Alleen de waarheid ligt in het midden.

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #21 Gepost op: 16 september 2009, 17:45:55 pm »
beste

deze twin-center heb ik staan.
namelijk deze kun je niet meer kopen,
deze zijn verandert naar een andere digitaal systeem

mvg
didier

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #22 Gepost op: 16 september 2009, 18:38:05 pm »
Je vraag is hoe je een systeem maakt waarbij je lampjes kan laten branden zodat je kunt zien waar een trein staat.

Nu wil je dat ineens via een Twin-Center en 5233 modules van Viessmann doen. Om je maar gelijk uit de droom te helpen, dat gaat niet, in ieder geval niet rechtstreeks.
Alleen de waarheid ligt in het midden.

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #23 Gepost op: 16 september 2009, 18:59:56 pm »
beste

Ik weet het niet maar dat staat op de site te leven van viessmann dat die op de twin-center aan te sluiten is.
Voor de rest weet ik het ook niet daarom dat ik hier kom vragen om hulp omdat ik weet dat hier mensen zitten die
er veel van weten[;)]

Ja dus wat jij dan zegt kan ik het beter gewoon zelf doen
Ja kan ik doen zal ik dan waarschijnlijk ook gaan doen dan.

mvg
didier

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #24 Gepost op: 16 september 2009, 20:04:06 pm »
Beste,

Ik weet het niet, maar lees en begrijp jij wel wat ik je schrijf?
Alleen de waarheid ligt in het midden.

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #25 Gepost op: 16 september 2009, 20:16:29 pm »
beste

ja snap het wel jij bedoelt eigenlijk dat ik in priciep lichtjes wil laten branden en dat dit niet gaat met
het viessmann systeem
klopt toch of neit [:)]

mvg
didier

Offline ysbeer

  • Forumlid
  • Berichten: 5.057
  • Voornaam: wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #26 Gepost op: 16 september 2009, 20:53:22 pm »
Didier
Het laten branden van lampjes gaat ALLEEN met een zelf gebouwd systeem.
Het gaat ook met de viessman unit nr 5206

Verder gaat het NIET met modules die bestemd zijn voor gebruik bij digitale centrales.
Viesmann 5233 werkt dus niet.
Dat twincenter voor welk digitaal systeem is dat gemaakt,toch niet alleen voor fmz hoop ik,zoja vergeet het dan maar.
IMGhttp://i29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/kleinlokje.jpg/IMG
NU NIEUWE FOTOS OP http://s29.photobucket.com/albums/c280/ysbeer/
Kijk ook eens naar de baan van mijn zoon: http://www.mijn-rhb.com/Sertig/sertig_nl_foto.htm

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #27 Gepost op: 16 september 2009, 21:20:48 pm »
citaat:
Geplaatst door ysbeer

Didier
Dat twincenter voor welk digitaal systeem is dat gemaakt,toch niet alleen voor fmz hoop ik,zoja vergeet het dan maar.



Zeg Wim waar heb jij de afgelopen 10 jaar gezeten?
Ga je schamen.

Alleen de waarheid ligt in het midden.

Offline didier1990

  • Forumlid
  • Berichten: 324
  • Voornaam: didier
melders voor schaduwstation
« Reactie #28 Gepost op: 16 september 2009, 22:23:56 pm »
beste

de twin-center kan zowel FMZ als DCC aan sturen.
Dus dit is geen enkel probleem.

mvg
didier

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
melders voor schaduwstation
« Reactie #29 Gepost op: 16 september 2009, 23:06:09 pm »
Beste, en je vergeet Selectrix.

FMZ, DCC en Selectrix.
Alleen de waarheid ligt in het midden.