Modelspoor, Algemeen en H0 > Denkpistes

Waar zijn we nu mee bezig ?

(1/2084) > >>

Peter:
.

Tom:
Voila, ik heb het eens geprobeert, en hier is een voorsmaakje.
de kasseien moeten wel nog geschilderd worden.

[/img]
[/img]
[/img]
[/img]
De foto's zijn wel niet zo scherp maar het heeft toch een beetje een indruk.

ERVIN:
Speciaal voor Tom,mijn tunnel is zo goed als af,hier en daar nog enkele kleine aanpassingen,maar zo gaat hij er in grote lijnen blijven uitzien.Ook de beplantingen en de muur zijn reeds geplaatst,den Ervin heeft dus weer niet stilgezeten.
Reacties?? Ja,graag zelfs.[;)]

martintje:
Tom, er valt eigenlijk weinig aan uit te leggen.
Neem gewoon een voegenpasta die al kant en klaar is en smeer daar je wegdek mee in, zo dat de voegen nog net te zien zijn, dus minder breed.
Als je je straat na de basis kleur in gaat wassen met sterk verdunde verf en daarna droogborstelen om de stene wat op te halen accentueer je de voegen.
Zaak is dus je voegen zo klein als mogelijk te houden.
hoeveel je moet gebruiken en hoe hard je moet drukken, kan ik je niet uitleggen, dat moet je zelf uitproberen, op een apart stukje, zodat je niet je weg op je baan gelijk verprutst.
Ik weet alleen niet of die klei tegen peut kan, want in sommige pasta?s zijn op terpetine basis. en kijk eerst wat dat doet met de klei. de giplsplaatvuller van alabastine die ik gebruik vreet mijn roofmate in ieder geval vrolijk langzaam weg.
neem een voegpasta waar geen korres inzitten.

hieronder het enige fotootje wat ik heb van mijn weg
dit is gemaakt uit een gipsmal van sp?rle, waar ik de voegen ook heb ingesmeerd met wat gewoon gips, en hier vind ik ze zelf al te grof.
nou ben ik wel eens te kritisch, en deze weg ligt achter op mn module, niemand die m ziet dus laat k het zo.
Maar de wegen die ik nu maag zijn de voegen pas te zien als ik het inwasgr
Marty

55erke:
Hoy
Ik heb me de laatste 2 dagen nog eens bezig gehouden met verweren en locs te superen. Ik had nog een paar wagons en locs staan die nog niet aan de beurt waren geweest en nu met dat slechte weer kon ik er eens aan beginnen:
Groeten
Johan

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie