Algemeen over het nieuwe forum > Over het nieuwe forum

BELANGRIJKE MEDEDELING

(1/14) > >>

doomslu:
Beste forumleden, het vernieuwde MSM-forum is een feit!

Aangezien het oude forum plots niet meer bereikbaar was op 14 augustus hebben we van de nood een deugd gemaakt en meteen een totaal nieuwe software geïnstalleerd.
De conversie van het oude naar het nieuwe forum was niet zo eenvoudig. We besparen U de details…

U zult ook merken dat (nog) niet alles perfect werkt. Van de meeste dingen zijn we op de hoogte, doch ik heb een draadje geopend waarin U alle opmerkingen kan plaatsen. We bekijken dan of we hier iets kunnen aan verhelpen.

Om te beginnen iets over de geconverteerde topics.
We zijn er in geslaagd om de alle oude topics en post te bewaren, doch om een tot nog toe onbekende reden kunnen jullie enkel de meest recente berichten zien. We zijn teruggegaan tot begin 2012, dat lijkt ons in het algemeen voldoende te zijn. Bij de babbelhoek en de seintjes zijn we zelfs nog iets minder verd in de tijd teruggekeerd.
Echter, via de zoekfunctie (die, in tegenstelling tot het oude forum, wel behoorlijk werkt) kunnen alle oude topics terug doorgezocht worden. Niets is dus verloren!

Alle oude topic zitten verscholen achter rubrieken waarvan de naam met ‘Archief(‘ begint. Ze staan achteraan, en voor uw gemak kunnen ze makkelijk dichtgeklapt worden (klik hiertoe op het ‘-‘ teken rechts in de donkerblauwe band waarin de titel staat).

Indien U wenst te reageren op een topic dat al 200 dagen of meer niet-actief is krijgt U een boodschap dat het beter is een nieuw draadje te openen. We raden U dat dan ook aan. Op deze wijze hebben we over een paar maanden een opgefrist forum.

Mag ik U verzoeken even uw profiel te bekijken en aan te passen. De geboortedata zijn door de conversie verdwenen en ook sommige handtekeningen zijn niet correct overgezet.

We zijn ons bewust dat er problemen zijn met accenten op de letters. We bekijken of we hier nog iets kunnen corrigeren. Sommige topic-titels zijn hierdoor verminkt. De auteur van het topic kan dit manueel wijzigen.

Sommige emoticons doen het ook niet. Ook dat bekijken we.

Geef gerust feedback en stel vragen, we proberen de komende dagen (weken) alles op te lossen. Mensen met ervaring met deze software mogen zich ook melden.

Veel plezier!

Martin Welberg:
Hoe moet ik dat zien Luc, krijg eigenlijk wel de structuur te zien maar er wil nog geen sub board openen. Kom telkens weer op de start pagina. Valt er nog nie veel rond te kijken.....werk met Chrome...

conducteur:
Safari ook niet

doomslu:
Ik ben voorlopig nog aan 't knoeien met de oude topics en posts.
Het is normaal dat je nog geen inhoud ziet....

doomslu:
UPDATE

Ik ben momenteel de conversie aan het afronden.
Waarschijnlijk vandaag nog zal het meeste toegankelijk zijn.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie