Auteur Topic: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)  (gelezen 52243 keer)

Offline 3rail

  • Forumlid
  • Berichten: 831
  • Periode I en II, in stoom.
  • Voornaam: Edward
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #90 Gepost op: 17 december 2015, 18:15:59 pm »
Mijn loks reden op K rails van M.
Aangezien ik op dit rail systeem ben uit gekeken gaan ze straks rijden op zelfbouw rails van Peco.

Dit omdat de wissels slanker zijn en de rails op zich niet zo lomp.

Ook ik rij met meerdere merken, zoals Roco,Brawa,Marklin,Trix,Gutzold,Liliput,Hobby train,Kato en Micro metakit.

Aansturing gebeurd door een Ecos.

Edward.
Wat hebben die Duitsers toch mooie dingen gemaakt,Br 01,01-10,02,03,03-10,04,05,06,12,13,14,15,16,17,18.0,18.1,18.2,18.3,18.4,18.5.19.0,19.1,23,38.2,38.4,39,41,43,44,45,50,52,53,54.8,55.5,56,57,58,59,61,62,64,78,80,81,86,92,99

Offline peterzoetermeer

  • Forumlid
  • Berichten: 3
  • Voornaam: Peter
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #91 Gepost op: 07 juli 2016, 19:36:05 pm »
Na een herstart, 3 jaar geleden, begin dit jaar overnieuw begonnen met Märklin C-rails.
Die oude M-rails was in zeer slechte staat.
Hoewel ik nog steeds analoog kan rijden, over gegaan op digitaal met een Ecos 2.
Dat was even wennen.
Peter

Offline PatrickP

  • Forumlid
  • Berichten: 1
  • Voornaam: Patrick
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #92 Gepost op: 23 september 2016, 15:22:11 pm »
Märklin C-rails digitaal met CS1R Central Station 1 Reloaded (dus Ecos).

Aansturing baan met Koploper.

Locomotieven en wagons van verschillende merken.

Patrick
Patrick

Offline raf

  • Forumlid
  • Berichten: 5.213
  • Voornaam: raf
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #93 Gepost op: 23 september 2016, 20:15:53 pm »
Edward
kijk uit met laag profiel of je kunt al je wielen vervangen of afdraaien
op de HTC kan ik BV niet rijden met mijn loco omdat de flenzen de biels raken en dat blijft nie goed gaan

gr raf
Na 5 herseninfarcten kan het raar zijn wat ik schrijf .Dat is niet mijn fout maar je bril kuisen kan helpen en eens twee keer overlezen .Versta je het nog niet kan ik altijd de Ierse versie er nog van geven die leest misschien iets makkelijker

Offline 3rail

  • Forumlid
  • Berichten: 831
  • Periode I en II, in stoom.
  • Voornaam: Edward
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #94 Gepost op: 23 september 2016, 20:19:07 pm »
Hallo Raf.

Ik ga code 100 gebruiken van Peco, dat zal dus geen problemen gaan leveren.

Nog bedankt voor het vermelden. :D

Edward.
Wat hebben die Duitsers toch mooie dingen gemaakt,Br 01,01-10,02,03,03-10,04,05,06,12,13,14,15,16,17,18.0,18.1,18.2,18.3,18.4,18.5.19.0,19.1,23,38.2,38.4,39,41,43,44,45,50,52,53,54.8,55.5,56,57,58,59,61,62,64,78,80,81,86,92,99

Offline raf

  • Forumlid
  • Berichten: 5.213
  • Voornaam: raf
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #95 Gepost op: 23 september 2016, 21:05:00 pm »
ha dan is er inderdaad geen probleem
gr raf
Na 5 herseninfarcten kan het raar zijn wat ik schrijf .Dat is niet mijn fout maar je bril kuisen kan helpen en eens twee keer overlezen .Versta je het nog niet kan ik altijd de Ierse versie er nog van geven die leest misschien iets makkelijker

Offline ramdani

  • Forumlid
  • Berichten: 85
    • mijn baantje Dinant
  • Voornaam: Michel
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #96 Gepost op: 29 januari 2017, 09:04:13 am »
c-rail met Roco z21 start
c+k-rail/weichen walter flexrail met Roco z21 start,Digikeijs decoder en terugmelding,iTrain
https://forum.3rail.nl/index.php?topic=71005.0

Offline floere

  • Forumlid
  • Berichten: 25
  • Doe wat je graag doet!
  • Voornaam: patrick
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #97 Gepost op: 19 februari 2021, 19:27:02 pm »
Dit is a leen oude topic maar ik ben herstart met marklin  en m-spoor. Noem het nostalgie uit mijn jeugd!

Offline Boemeltrein

  • Forumlid
  • Berichten: 95
  • Voornaam: Gunter
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #98 Gepost op: 19 februari 2021, 20:10:34 pm »
Mijn treinen rijden op 3 kV gelijkspanning en op echte rails ;D

Offline eve

  • Forumlid
  • Berichten: 4.360
  • Voornaam: Erik
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #99 Gepost op: 19 februari 2021, 20:47:33 pm »
Mijn treinen rijden op 3 kV gelijkspanning en op echte rails ;D

Grote zolder ?

Erik.

Offline Metpetergaathetbeter

  • Forumlid
  • Berichten: 13.082
  • Voornaam: Peter
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #100 Gepost op: 19 februari 2021, 21:10:16 pm »
zo stevig bouwen ze tegenwoordig niet meer  ;)
MSM ab.nr  3002 (maart) abonnee van “OP DE BAAN”(lidnr.2954)1417
Ik had graag gehad dat U las wat ik WEL schreef - U hoeft helemaal niet te lezen wat ik NIET schreef, het bespaart U heel veel moeite !