Nieuws:

Nu in MSM 246 PRAKTIJK: Terminus: de baan, deel 2 * Het beladen van ouderwetse goederenwagens, aflevering 3 * Het ombouwen van goedkope open goederenwagens * Zwitsers smalspoor in 4 maanden, deel 1 * Laseren voor dummies: een hooikar * Het modelleren van jonge bomen

Hoofdmenu

2715 New Look

Gestart door loco, 20 augustus 2023, 11:46:00 AM

loco

Tijdens de dagen van TSP op de Bocq-lijn in Spontin was er vorig weekend een wedstrijd die georganiseerd werd door TSP in samenwerking met MSM.
Er waren slechts vier deelnemers. Dit aantal lag waarschijnlijk zo laag omdat er niet veel tijd was tussen de aankondiging van de wedstrijd en de datum waarop je uw model moest indienen.
Maar geen geklaag, de vier getoonde modellen waren stuk voor stuk pareltjes. De deelnemers waren echte specialisten waaronder ook RoDY die je hier op het forum kunt terug vinden. Drie deelnemers maakten gebruik van een model van Lima. Eén deelnemer koos voor een model van LSM. RoDy koos ook voor een Lima.
Niet tegenstaande de vier deelnemers aan elkaar gewaagd waren, stak het model van RoDY er bovenuit. Op verschillende punten had hij net iets meer te bieden. Hij won de eerste prijs van het publiek en de eerste prijs van de jury. Proficiat RoDY.
Vergelijk via de link het model met het echte voorbeeld dat in Ciney opgesteld stond en zoek de zeven verschillen. (Sorry, ik kan momenteel geen foto's plaatsen, dus je moet het met deze link doen)

2715 by RoDY
Foto RoDY

Driesel