Zeg maar Off-topic > (Modelspoor) Babbelhoek

moba'ers dilemma's

(1/2) > >>

oebr:
https://www.youtube.com/watch?v=sjyz4m4_L5M

deze modelbaner heeft last van teveel dozen en stuff en .....

Alberke:
Klein bier! ;)

Klaas Zondervan:
Opgeruimd is netjes.

Rangeerduivel:
Zeer herkenbaar, moet je maar eens verhuizen, wat enkelen van ons wel kunnen beamen, dan weet je pas wat wat je op gebied van je treinhobby allemaal in huis hebt,
Ik heb tientallen plastic boxen in de action gehaald om alles in te proppen, een meerkost uiteraard (die zijn niks waard, als ze koud zijn springen ze kapot lijk glas![die van Carrefour zijn beter]) er zijn er hier reeds veel van die Action boxen in het containerpark beland.
Daarbij komt ook bij het afbreken van je treinbaan dat veel materiaal verloren gaat, bvb met verdunde houtlijm ingebedde sporen en wissels, die zitten in beton!
Gelukkig heeft mijn rollend materiaal, waarvan ik eerder een deel verkocht heb om de hoeveelheid in te perken, het relatief zonder schade overleefd,
En dan nog het werk...onoverzichtelijk, waar in mijn geval nog extra werk bij kwam daar ik een opslagbox moest huren omwille van mijn verhuis naar Diepenbeek, naar het appartement van mijn vriendin, wat veel te klein was.
Daarbovenop is mijn vriendin boekenfanaat, nog eens boxen vol...
Da's één van de redenen waarom ik nu definitief hier blijf wonen, een volgende verhuis laat ik aan mijn erfgenamen over... 8)

 ;)

Jurgen:
Oeps, na het zien van deze video denk ik dat ik ook een piepschuimprobleem heb...  ;D Op de zolder ligt ook al een heel stapeltje te wachten tot het gebruikt kan worden.

En wat doosjes betreft, ook daar heb ik er al een heel aantal van, maar ik blijf erbij om ze toch te behouden. Hoe je het ook draait of keert, een model blijft meer waard wanneer het nog in het originele doosje zit.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie