Modelspoor Magazine > Wedstrijden

De 7e minibaantjeswedstrijd en de 4e dioramawedstrijd

<< < (2/16) > >>

SuSke:

--- Citaat van: 59erke op 04 mei 2019, 21:17:10 pm ---Juist enkele vraagjes.

...
En mogen de papa's helpen aan de diorama's van de jongeren ?

--- Einde van citaat ---

Hoe zou je zelf op die vraag antwoorden als je zoon meedoet en je niet kan helpen? ... Het antwoord dat je dan geeft, is wat de anderen dan kunnen denken.

Ik zou zelf niet fysiek meehelpen maar er wel zijn om raad te geven over het hoe en waarom, maar de actie ligt bij de jeugd zelf.

Opazwitserland:
We zijn volop aan het brainstormen om er iets apart van te maken.
Het wordt waarschijnlijk een baan op grote hoogte😜

svvander:
Hier is er ene in huis (9 jaar)) dat MSM 191 heeft onderschept en al volop aan het plannen is. "Pa, der is ne prijs voor het beste diorama onder de 16jaar... dan kan ik mee doen he!". Hoe ga ik dit in goede banen kunnen leiden? Het grappige is: de 2 oudere zussen beginnen zich ook te moeien en willen ook meedoen... Leg maar eens uit dat het op een A3'ke moet en dat je geen brug, boot, huis, spoor, berg op elkaar gepropt kan brengen. Ik ga ze laten doen en dan zien we tijdens de grote vakantie wel of ze al dan niet kunnen mee doen. Maar de zaak is: het is wel mijn materiaal :-\ Zelf de PC moet er nu aan geloven: Anyrail staat al volgeboekt en nu hebben ze Traxeditor ook ontdekt. Ongelofelijk hoe die gasten daarmee allemaal weg zijn. Zojuist nog maar een doos met materiaal op zolder teruggevonden, die zal ook snel aangeslagen worden... Allemaal voor het "goede doel".

DIORAMABOUWER:
Hier aan het zeetje bij MSKK ook aan het brainstormen voor een A3-tje !!!

Val-Rikard:
Ik heb de knoop doorgehakt!  :)

Aanvankelijk zou ik starten met de bouw van een nieuw minibaantje, pas af tegen de Modelspoorbeurs in 2022 en niet als deelnemer voor de minibaantjes wedstrijd.
De mogelijkheid om deel te nemen aan een dioramawedstrijd leek me anderzijds wel verleidelijk. Iets bouwen op een A3 lijkt mij wel een leuke uitdaging. Een klein tafereel, een klein verhaal, maar vooral sfeer. De beurs in 2020 is ook een jubileum editie waar ik zeker mijn steentje wil aan bijdragen. Het leuke aan zo een klein werkstuk is dat je jezelf kan verliezen in een super detaillering.

Onderwerp:
 
Geboeid door hun omgeving slenteren eind jaren 70 van vorige eeuw 3 jonge makkers doorheen de straten van een fictieve buitenwijk.
Op hun weg stoppen ze aan de resten van een afgebroken huis waarlangs ze een toegang krijgen tot het terrein van de N.M.B.S.

Naam van het diorama:   Cockerill straat

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie