Modelspoor, Algemeen en H0 > Denkpistes

Niet echt actief ...

<< < (11/11)

SirGresley:
Voor die camping waggon moet je maar eens naar Engeland kijken en goeglen.

https://www.google.be/search?q=camping+coach+holidays&source=hp&ei=r6iZYoeqO-_lsAeN_oa4CQ&iflsig=AJiK0e8AAAAAYpm2wGtLSRXBKTtEMKPQXMaZLzLjITw0&oq=camping+coach&gs_lcp=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-AYgBiBCSAQQwLjEzmAEAoAEB&sclient=gws-wiz

SirGresley:
https://en.wikipedia.org/wiki/Camping_coach#:~:text=Camping%20coaches%20were%20holiday%20accommodation,living%20space%20at%20static%20locations.

rixke rail:
Als kleine jongen stond de Shinkansen van de Tokaido-lijn, gemaakt door Lima hoog op mijn verlanglijstje.
Helaas moest ik dan keuzes maken en hij bleef daar staan.
Groot was mijn verwondering toen ik hem een jaar terug vond in het Spit in Wespelaar, recyclagewinkel, aan een spotprijs.
Hij werd dus van het verlanglijstje geschrapt. Tot mijn grote verbazing, reed hij zelfs enorm goed, met die ouwe Lima-motor.
Onlangs is hij dan terug van onder het stof gehaald , voorzien van interieur, dankzij een forumlid, dat zo vriendelijk was wat interieur te printen voor mij.
En dus is hij nu presentabel en mag hij de baan op : HIER
Onder het thema : Wat als de Tokaido-lijn door BelgiĆ« liep ?  :-X
Modelspoorse groeten,
Eric

rixke rail:

--- Citaat van: SirGresley op 03 juni 2022, 08:24:15 am ---https://en.wikipedia.org/wiki/Camping_coach#:~:text=Camping%20coaches%20were%20holiday%20accommodation,living%20space%20at%20static%20locations.

--- Einde van citaat ---

Thx voor de link, Bert.
Het is iets dat in de jaren dertig door alle Europese spoorwegmaatschappijen aangeboden werd, denk ik.
Een graantje meepikken van het beginnend spoorwegtoerisme voor Jan met de pet ...
Modelspoorse groeten,
Eric

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie