Nieuws:

Nu in MSM 247 PRAKTIJK: Zwitsers smalspoor in 4 maanden, deel 2 | Terminus: de baan, deel 3 | Werken met MIFO SHAPE | Blaas uw Lima loc nieuw leven in met een ombouwset van Micromotor.eu | Verroest

Hoofdmenu

Uitgedund scherm

Gestart door Rangeerduivel, 30 november 2014, 16:50:19 PM

Rangeerduivel

Is het enkel bij mij,of is ons forum er sinds deze voormiddag wat magerder op geworden?
Eerst waren er zelfs geen profielfoto's en namen zichtbaar,
nu wel,maar volgensmij scheelt hier toch iets...? :-\

;)

Metpetergaathetbeter

Citaat van: Rangeerduivel op 30 november 2014, 16:50:19 PM
Is het enkel bij mij,of is ons forum er sinds deze voormiddag wat magerder op geworden?
Eerst waren er zelfs geen profielfoto's en namen zichtbaar,
nu wel,maar volgensmij scheelt hier toch iets...? :-\

;)
Hoeveel Duvels(of zijn het donkere Leffe's) heb je tot nu toe gedronken Rudy ? ;D

Havoc

Profielfoto's zie ik gelukkig nooit :D

Soms iets aan je instellingen veranderd?
Met vakantie voor onbepaalde duur.

Gerolf

Ik zie niets anders - ik vermoed dat je het bij jouw computer moet zoeken  ;)
Groeten uit "Marche-en-Bières"   ** Modelspoor is plezant **   TPIII-H0-DC-Zelfbouw

OlivierV

Het zal aan uw pc liggen Rudy, ergens een instelling, want zowel op mijn vaste pc(w7 met firefox/chrome) als op mijn MB Pro met OS X Yosemite(met firefox/chrome) doet het forum wat het moet doen.
- Verkoper van kwalitatief gezever en ander gelul.
- H0 - 2-rail DCC - Flickr. - Bouw AMSAC Modulebaan

Rangeerduivel

Citaat van: OlivierV op 01 december 2014, 09:31:14 AM
Het zal aan uw pc liggen Rudy, ergens een instelling, want zowel op mijn vaste pc(w7 met firefox/chrome) als op mijn MB Pro met OS X Yosemite(met firefox/chrome) doet het forum wat het moet doen.

Waarschijnlijk wel want deze morgen was alles terug normaal,
Mijn PC is,net als ik,niet meer van de jongste!  :D

;)