Auteur Topic: Landelijke Modelspoor Dagen in Nederland  (gelezen 611 keer)

Offline anne w

  • Forumlid
  • Berichten: 251
  • Voornaam: Anne
Landelijke Modelspoor Dagen in Nederland
« Gepost op: 15 maart 2013, 14:38:02 pm »
Op 23 en 24 maart a.s. organiseren 34 Modelspoor Verenigingen weer de jaarlijkse Landelijke Modelspoor Dagen in Nederland.

Voor details zie http://www.nmf.nl/images/Downloads/deelnemerslijst_2013.xls

Wil je mooie/in aanbouw zijnde modelspoorbanen in bedrijf zien of eens kijken wat zo’n modelspoor vereniging inhoudt en voor je kan betekenen, dan is dit een uitstekende gelegenheid om dat eens te bekijken.

Als lid van de ModelSpoorGroep ’s-Hertogenbosch beveel ik natuurlijk onze vereniging aan als doel voor één van de twee dagen, 6 modelspoorbaan en 1 modelautobaan zijn in vol bedrijf en er is een gezellige omgeving om eens met iedereen te praten.

Groet, Anne W
Raptor, Edits booster 10A, 4 Ma decoders 27 staps, 9 MFX decoders, waarvan 4 ESU,  (5 met geluid, waarvan 1 ESU), MFX decoder rijdt op 28/27 stappen, automatisch bedrijf met de Raptor, voor baan en landschap zie http://forum.3rail.nl/index.php?topic=6647.

Offline DelticPower

  • Forumlid
  • Berichten: 1.198
  • Voornaam: Jan
Re: Landelijke Modelspoor Dagen in Nederland
« Reactie #1 Gepost op: 15 maart 2013, 16:31:33 pm »
Aanvulling op voorgaande bericht:

Welkom bij Modelspoorgroep Valkenswaard
ModelSpoorGroep Valkenswaard houdt op 24 maart een open dag

      .Op zondag 24 maart houdt ModelSpoorGroep Valkenswaard, tijdens de koopzondag, een open dag in een leegstaande winkel in winkelcentrum de Kerverij te Valkenswaard. Tijdens de open dag zullen alle drie de modelbanen van de ModelSpoorGroep operationeel worden tentoongesteld. Dit is een unieke kans om de minibaantjes “Veldhoven 1935” ; “B.A. Bodil” en de modulebaan “De Kempen” te komen bekijken.

Groeten van Jan Simons
  Lid MSGValkenswaard