Heb bij Flickr, om plaats te sparen, twee albums (luchtvaart) gedeleet, doch heb gemerkt dat ik hierdoor niet meer plaats heb om nieuwe albums/foto's te plaatsen, terwijl als ik foto per foto deleet ik wel telkens plaats krijg voor een foto.
Kan ik de opnames van de albums die ik verwijdert heb alsnog verwijderen??
Heb je een betaalde of gratis account?
En als je een album verwijderd zijn de foto's idd nog gewoon aanwezig.... die moet je apart verwijderen. Albums zijn gewoon verzamelingen van foto's die jij geupload hebt.
Gratis account
Een betaalde nemen, dan heb je dat gedonder niet :)
Foto per foto verwijderen uit je 'photostream'.
Nu heb je alleen het album verwijderd waardoor de foto's geen link meer hebben naar dat album maar ze blijven wel in je database staan.