Auteur Topic: Beelden plaatsen kan nu!!!  (gelezen 29894 keer)

Offline Havoc

  • Forumlid
  • Berichten: 6.109
  • Voornaam: Johan
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #15 Gepost op: 09 april 2006, 20:02:36 pm »
citaat:
Einde off topic, Ik zal eens kijken wat ik kan plaatsten vanavond of zo.(moet nu naar werk)


Doe dat dan aub in een nieuwe topic ipv in dit antiek geval.

Wat hebben jullie er toch mee om eerder antieke gevallen op te graven ipv iets nieuw te beginnen? Als het geen vervolg is, dan liever iets nieuw dan van die monster topics waar je 5 paginas verder eigenlijk niet meer weet waar het vertrokken is. Dat wil niet zeggen dat het zinloos is, verre van. Maar het vergemakkelijkt het zoeken.
Expert in non-working solutions.

n/a

  • Gast
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #16 Gepost op: 10 april 2006, 06:50:56 am »
Excuus, ik bedoelde het ook in een ander draadje, die van waar iedereen zich voorstelt. Had ik moeten schrijven in mijn eerdere post.

Erwin P.

Offline EricVW

  • Forumlid
  • Berichten: 490
  • Voornaam: Eric
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #17 Gepost op: 13 februari 2007, 17:45:22 pm »
Is er geen nederlandse versie.
mijn Engels is niet zo best
Eric
 

Offline jean-luc

  • Forumlid
  • Berichten: 507
  • Voornaam: Jean-Luc
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #18 Gepost op: 28 april 2007, 13:49:12 pm »
Test voor het plaatsen van een foto.

Online ERVIN

  • Administrator
  • Forumlid
  • Berichten: 6.360
  • Voornaam: ERWIN
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #19 Gepost op: 28 april 2007, 14:05:50 pm »
Hmm, een beetje klein h? Jean-Luc.[8D]

Offline belair

  • Forumlid
  • Berichten: 1.316
    • http://belairhelifreakhelispace.spaces.live.com
  • Voornaam: Luc
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #20 Gepost op: 28 april 2007, 18:26:21 pm »
Te weinig pixels Jean-Luc, je mag naar 500 a 600 pixels gaan, hoger ook maar het bestand wordt dan ook groter op te laden.
De laatste foto's die ik op mijn draadje plaats zijn genomen met 3Megapixels, dan heb je wel wat meer detail mogelijkheden. Met een VGA kwaliteit foto ideaal voor emails zie je niet zo gedetailleerd.
mvg
Luc
IMGhttp://www.trainweb.org/railmation/images/proceedsk2.gif/IMG All aboard!

Offline Gerolf

  • Administrator
  • Forumlid
  • Berichten: 19.688
    • Marche-en-Bières
  • Voornaam: Gerolf
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #21 Gepost op: 28 april 2007, 21:59:34 pm »
citaat:
Geplaatst door jean-luc

Test voor het plaatsen van een foto.


Testen kan je ook zonder je bericht effectief te plaatsen. Klik op "voorbeeld" in plaats van "nieuwe reactie plaatsen" en je krijgt een preview. Annuleren kan dan altijd nog.
Groeten uit "Marche-en-Bières"   ** Modelspoor is plezant **   TPIII-H0-DC-Zelfbouw

Offline jean-luc

  • Forumlid
  • Berichten: 507
  • Voornaam: Jean-Luc
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #22 Gepost op: 30 april 2007, 23:37:10 pm »
Hallo,

Vrienden, mijn fotoken is zo klein dat ik het zelf bijna niet zie. Hoe kan ik maken dat de foto groter afgebeeld wordt ?

Jean-Luc

Offline belair

  • Forumlid
  • Berichten: 1.316
    • http://belairhelifreakhelispace.spaces.live.com
  • Voornaam: Luc
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #23 Gepost op: 30 april 2007, 23:48:22 pm »
Jean-Luc, gebruik een foto bewerkingsprogramma zoals standaard in Windows terug te vinden is en vergroot de foto naar zo'n 500 a 600 pixels. Plaats hem dan terug op het net en opnieuw in uw draadje.
Klaar is kees (sorry, manier van spreken, h? [:D][;)])
mvg
Luc
IMGhttp://www.trainweb.org/railmation/images/proceedsk2.gif/IMG All aboard!

Offline Frank_N

  • Forumlid
  • Berichten: 1.854
  • Voornaam: Frank
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #24 Gepost op: 21 september 2007, 21:35:03 pm »
Sinds kort maak ik gebruik van picasa, van Google. Als ik het goed heb is tot 1 GB gratis. Zie: http://picasaweb.google.nl/ModelspoorfaN/Draaischijfbesturing

Online plaatsen gaat ook, al weet ik nog niet hoe,
Groet van Frank:
N-spoor fictieve museumlijn, kopstation, locdepot, goederen, Epoche I t/m IV  Analoog.

Offline INFO

  • Forumlid
  • Berichten: 2.702
    • http://www.rosoft.info
  • Voornaam: Wim
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #25 Gepost op: 04 oktober 2007, 00:32:36 am »


Gewoon met [ img] url [/ img]

[ img]http://lh4.google.nl/ModelspoorfaN/RvFqiM5OW4I/AAAAAAAAAB0/uTJv5EPhiVI/s288/draaischijfbesturing%20%281%29.JPG[/ img]

Maar dan zonder de spatie bij img en /img.
Alleen de waarheid ligt in het midden.

Offline conducteur

  • Forumlid
  • Berichten: 6.018
  • As a finishing touch, God created the dutch!
    • http://www.treinbaanrian.be
  • Voornaam: Rian
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #26 Gepost op: 25 maart 2008, 18:24:13 pm »
maar hoe komt het dan dat ik haast overal zo van die symbooltjes zie staan waar een afbeelding komt.
Rian 2-Rail DCC NMBS TPIII
Grote Modeltreinruilbeurs Blankenberge Pasen 2016
Zaal Forum

Offline Gerolf

  • Administrator
  • Forumlid
  • Berichten: 19.688
    • Marche-en-Bières
  • Voornaam: Gerolf
Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #27 Gepost op: 26 maart 2008, 10:57:18 am »
Die beelden zijn intussen van het internet verdwenen, Rian. Photobucket en dergelijke durven wel eens "grote kuis" te houden.
Groeten uit "Marche-en-Bières"   ** Modelspoor is plezant **   TPIII-H0-DC-Zelfbouw

Online Val-Rikard

  • Forumlid
  • Berichten: 435
  • Koyaanisqatsi, met modelspoor ben ik in evenwicht.
  • Voornaam: Rik
Re: Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #28 Gepost op: 29 december 2012, 07:46:37 am »

Online Val-Rikard

  • Forumlid
  • Berichten: 435
  • Koyaanisqatsi, met modelspoor ben ik in evenwicht.
  • Voornaam: Rik
Re: Beelden plaatsen kan nu!!!
« Reactie #29 Gepost op: 29 december 2012, 08:10:10 am »

Ik hoop dat de afbeelding deze keer direct te zien is.