Auteur Topic: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)  (gelezen 31403 keer)

Offline 3rail

  • Forumlid
  • Berichten: 828
  • Periode I en II, in stoom.
  • Voornaam: Edward
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #90 Gepost op: 17 december 2015, 18:15:59 pm »
Mijn loks reden op K rails van M.
Aangezien ik op dit rail systeem ben uit gekeken gaan ze straks rijden op zelfbouw rails van Peco.

Dit omdat de wissels slanker zijn en de rails op zich niet zo lomp.

Ook ik rij met meerdere merken, zoals Roco,Brawa,Marklin,Trix,Gutzold,Liliput,Hobby train,Kato en Micro metakit.

Aansturing gebeurd door een Ecos.

Edward.
Wat hebben die Duitsers toch mooie dingen gemaakt,Br 01,01-10,02,03,03-10,04,05,06,12,13,14,15,16,17,18.0,18.1,18.2,18.3,18.4,18.5.19.0,19.1,23,38.2,38.4,39,41,43,44,45,50,52,53,54.8,55.5,56,57,58,59,61,62,64,78,80,81,86,92,99

Offline peterzoetermeer

  • Forumlid
  • Berichten: 3
  • Voornaam: Peter
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #91 Gepost op: 07 juli 2016, 19:36:05 pm »
Na een herstart, 3 jaar geleden, begin dit jaar overnieuw begonnen met Märklin C-rails.
Die oude M-rails was in zeer slechte staat.
Hoewel ik nog steeds analoog kan rijden, over gegaan op digitaal met een Ecos 2.
Dat was even wennen.
Peter

Offline PatrickP

  • Forumlid
  • Berichten: 1
  • Voornaam: Patrick
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #92 Gepost op: 23 september 2016, 15:22:11 pm »
Märklin C-rails digitaal met CS1R Central Station 1 Reloaded (dus Ecos).

Aansturing baan met Koploper.

Locomotieven en wagons van verschillende merken.

Patrick
Patrick

Offline raf

  • Forumlid
  • Berichten: 4.025
  • Voornaam: raf
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #93 Gepost op: 23 september 2016, 20:15:53 pm »
Edward
kijk uit met laag profiel of je kunt al je wielen vervangen of afdraaien
op de HTC kan ik BV niet rijden met mijn loco omdat de flenzen de biels raken en dat blijft nie goed gaan

gr raf

Offline 3rail

  • Forumlid
  • Berichten: 828
  • Periode I en II, in stoom.
  • Voornaam: Edward
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #94 Gepost op: 23 september 2016, 20:19:07 pm »
Hallo Raf.

Ik ga code 100 gebruiken van Peco, dat zal dus geen problemen gaan leveren.

Nog bedankt voor het vermelden. :D

Edward.
Wat hebben die Duitsers toch mooie dingen gemaakt,Br 01,01-10,02,03,03-10,04,05,06,12,13,14,15,16,17,18.0,18.1,18.2,18.3,18.4,18.5.19.0,19.1,23,38.2,38.4,39,41,43,44,45,50,52,53,54.8,55.5,56,57,58,59,61,62,64,78,80,81,86,92,99

Offline raf

  • Forumlid
  • Berichten: 4.025
  • Voornaam: raf
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #95 Gepost op: 23 september 2016, 21:05:00 pm »
ha dan is er inderdaad geen probleem
gr raf

Offline ramdani

  • Forumlid
  • Berichten: 10
  • Voornaam: Michel
Re: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #96 Gepost op: 29 januari 2017, 09:04:13 am »
c-rail met Roco z21 start
c-rail met Roco z21 start