Auteur Topic: Schaal H0 wisselstroom (3 rail)  (gelezen 31425 keer)

Offline EricVW

  • Forumlid
  • Berichten: 490
  • Voornaam: Eric
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #30 Gepost op: 20 april 2006, 18:05:48 pm »
Marklin digitaal , met( windigital ), werkt niet op pc

Eric



 

Offline conmeljanand

  • Forumlid
  • Berichten: 60
  • Voornaam: Jan
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #31 Gepost op: 26 april 2006, 12:50:42 pm »
Wat[?] werkt er niet ?
jan

Offline DHG500

  • Forumlid
  • Berichten: 42
  • Voornaam: Bob
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #32 Gepost op: 09 mei 2006, 20:10:57 pm »
Ook ik rij Marklin 3-rail wisselstroom, aangestuurd met het Delta systeem. Alles nog M-rails, met uitzondering van de C-rail set van mijn jongens die nog wel volledig analoog rijden (maar wel afschakelbare secties om met 3 locjes te kunnen rangeren).
Thema is Nederlands industriespoor rond 1975-1985. Er rijden nu met name particuliere en spoorbouwaannemer rangeerlocjes (Marklin) rond. Er wordt gespaard voor NS 500 en 2200 serie (Roco).
Wagens zijn allemaal voor goederenvervoer (Marklin, Roco en eigenbouw).
Tot slot mag ik graag met polystyrol bouwen (zie plaatje hieronder) of me bezondigen aan kit-bashing.
Met vriendelijke groet,

Bob

(DHG500)

Offline vdr

  • Forumlid
  • Berichten: 184
  • Voornaam: rudy
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #33 Gepost op: 10 mei 2006, 22:33:04 pm »
Marklin met controle unit en Central Station & mobiel station in volle opbouw [:)]
En ....... veel tijd tekort[:D]
 

n/a

  • Gast
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #34 Gepost op: 07 juni 2006, 14:13:03 pm »
Mijn kinderen rijden op mijn 3-rail (C-rail) baan Marklin Digitaal met een tweetal 'mobile stations'. Ikzelf rijdt Marklin Digitaal en DCC door elkaar met MRDIREKT al dan niet in combinatie met koploper (geautomatiseerde treinenloop).
Ik rijdt met zwitsers materieel. Het railplan is nog niet helemaal naar mijn zin. De baan ligt als 'carpet layout' op de voorzolder.
Mijn meld- en stuurdecoders zijn van Viesmann. Mijn loks veelal Marklin, maar ook HAG, Rivarossi, Brawa en Roco. De wagonnetjes zijn ook van deze merken plus Lima en Trix.
Doordat mijn baan veel stof vangt, hebben de niet-Marklin of niet-HAG loks duidelijk problemen. Zuigen en poetsen van de baan doet hierbij veel goed. Ik heb mijn C-Sinus Krokodil echter nog nooit zien haperen, hoe dik de stoflaag ook was :-)

groet,  Rob

Offline Wissels

  • Forumlid
  • Berichten: 28
    • http://wissels.tk
  • Voornaam: Walter
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #35 Gepost op: 07 juni 2006, 23:07:40 pm »
Hallo Jongens,

bij mij in huis zijn er 2 M?rklin banen, 1 software gestuurde baan met diverse software. In combinatie met 6021 en interface. Hiernaast nog een Central Station om de boel handmatig te bedienen. Met 1 knop heb ik de komplete besturing omgeschakeld. Deze vaste baan is opgebouwd uit K en M rails

1 Speelbaan, bestuurd met Mobile Station en C-rail.

met vriendelijke groet,

Walter
 

Offline Greg

  • Forumlid
  • Berichten: 2.676
    • http://s105.photobucket.com/albums/m240/marklinhobaan/
  • Voornaam: Greg
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #36 Gepost op: 19 augustus 2006, 23:25:47 pm »
Digitaal marklin op c-rails allemaal marklin locs met ofwel fx of mfx decoder. vroeger 6021 voor besturing (control unit) tegenwoordig mobile station en hopelijk vrij snel central station.
Niet via PC
Greg

Märklin H0, digitaal via Central Station.

                       IMGhttp://i105.photobucket.com/albums/m240/marklinhobaan/HerschaaldekopievanHerschaaldekopie.jpg/IMGIMGhttp://i105.photobucket.com/albums/m240/marklinhobaan/HerschaaldekopievanHerschaaldeko-2.jpg/IMGIMGhttp://i105.photobucket.com/albums/m240/marklinhobaan/HerschaaldekopievanDSC01690.jpg/IMGIMGhttp://i105.photobucket.com/albums/m240/marklinhobaan/HerschaaldekopievanHerschaaldeko-3.jpg/IMG

Offline renbaan

  • Forumlid
  • Berichten: 16
  • Voornaam: steven
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #37 Gepost op: 16 september 2006, 20:42:02 pm »
hallo ik rij ook marklin 3rail met control unit en kade koppelingen
werkt zeer goed
 

Offline nick_9450

  • Forumlid
  • Berichten: 220
  • Voornaam: nick
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #38 Gepost op: 18 september 2006, 18:07:35 pm »
ik rij marklin c-rail met mobile station nog heel kleine baan met nog geen belgis materiaal maar komt nog wel
 hier wat sfeerbeelden http://groups.msn.com/marklinc-rail/oudebaan.msnw

Offline Gerolf

  • Administrator
  • Forumlid
  • Berichten: 19.566
    • Marche-en-Bières
  • Voornaam: Gerolf
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #39 Gepost op: 18 september 2006, 20:12:09 pm »
Als je dat afbreekt, wil dat zeggen dat er iets mooiers op komst is, toch?
Groeten uit "Marche-en-Bières"   ** Modelspoor is plezant **   TPIII-H0-DC-Zelfbouw

Offline nick_9450

  • Forumlid
  • Berichten: 220
  • Voornaam: nick
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #40 Gepost op: 19 september 2006, 21:14:21 pm »
citaat:
Geplaatst door Gerolf_Peeters

Als je dat afbreekt, wil dat zeggen dat er iets mooiers op komst is, toch?



dit komt er zeker  
er komt een baan met dubbelspoor en kleine rangeer gedeelte
en het zal me belgish materiaal zijn die op de sporen staat
de reden dat ik deze oude baan afbreek is ten eerste door het
krijgen van een groot deel van een zolder een goede 4 op 5.5 meter
en de 2de reden is gwn dat het mij niet meer aanstond

meer foto en detail later  groeten nick

n/a

  • Gast
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #41 Gepost op: 12 december 2006, 12:13:04 pm »
Hallo iedereen,

Ik rij al jaren op drierail. Begonnen met Marklin wisselstroom (1968), later geconverteerd naar 3 rail gelijkstroom (die Marklins bleven perfect rijden, en ik kon nu ook Fleischmann ed machines gebruiken, door enkel een sleper te monteren [:D]. Dat was 1974. Gestopt in 1977 wegens studies, verhuis naar Leuven en zo meer. Draad terug opgepikt in 2002. Van scratch herbegonnen, alles C-rail en converteer zoveel mogelijk naar digitaal. Gebruik Marklin, Fleischmann, Roco en Brawa door mekaar.

Groetjes,

Bob

Offline benny m

  • Forumlid
  • Berichten: 25
  • Voornaam: benny
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #42 Gepost op: 17 februari 2007, 21:23:47 pm »
ik heb marklin de c rail met mobile station
 

Offline dirkkerckhofs

  • Forumlid
  • Berichten: 491
  • Voornaam: Dirk
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #43 Gepost op: 18 februari 2007, 12:41:43 pm »
Marklin C-rail met Mobile Station

Dirk

Offline Gerrit W.

  • Forumlid
  • Berichten: 62
  • Voornaam: Gerrit
Schaal H0 wisselstroom (3 rail)
« Reactie #44 Gepost op: 23 februari 2007, 14:05:16 pm »
M?rklin Delta systeem met C-spoor en 4 loc's sinds een jaar of 6 in mijn bezit! [8D]

Gerrit W.
Mvg,
Gerrit W.