Auteur Topic: Opendeurdagen 24 & 25 maart 2018 OVMV Aalst - Modeltreinen in beweging  (gelezen 126 keer)

Offline Starter99

  • Forumlid
  • Berichten: 7
  • Voornaam: Dirk
Opendeurdagen 24 & 25 maart 2018 OVMV Aalst - Modeltreinen in beweging
« Gepost op: 08 januari 2018, 16:44:27 pm »
Modelspoorvereniging OVMV vzw te Aalst (Tragel 6, bus D) opent opnieuw zijn deuren voor het publiek in het laatste week end van maart 2018.

Behalve de treinbanen van de vereniging aanschouwen (Spoor 1, HO, N en Z), kunnen de bezoekers op zaterdag 24 en zondag 25 maart van 10 tot 18 uur workshops voor kinderen en volwassenen en demonstraties bijwonen, grote en kleine aankopen doen op de treintjesmarkt of langs de tafels van de ruilbeurs kuieren.

De kleintjes kunnen zich op de kinderbanen van Treinland uitleven in het gezellige treincafé waar drankjes en versnaperingen doorlopend geserveerd worden terwijl de magische wereld van de treintjes zich op de Video Wall ontvouwt.

De iets groteren kunnen zich uitleven in het opbouwen, en besturen van een baan (startbaan), of meer proberen te weten te komen over techniek & treintjes aan de treintafel “Techniek is Sjiek”.

Leer meer over hoe je met je eigen baan analoog of digitaal kan sturen en rijden (of een combinatie van beide).

Leer over de werking en aansluiting van een draaibrug en een rolbrug (analoog en/of digitaal) . Kortom voor elke liefhebber van modelspoor is er iets te zien of te doen.

Waar vindt u ons? OVMV in Aalst (Tragel 6, bus D, langs de Dender aan de kant van ZEB, boven Rollerland, vrij parkeren)


Volg ons op Facebook “Modelspoor Aalst”